uT i Vi DA värLD eN!



Ja, då var äntligen vår första tjänsteresa bokad, vilket ni redan fått förhandstips om vad jag kan se. Det vet ju alla som jobbar i skafferi-branschen och liknande branscher att det gäller att fylla förråden inför vintern. På resebyrån råddes vi att välja Kreta för vårt syfte. Där lär vi finna allt vi behöver. Sol å bad.Vätska av alla de slag. Äventyr högt å lågt, ute å inne, kors å tvärs, med å utan, samt ...........tja, vad vet jag. Vi lyckades förhandla oss till en egen grek som skulle placeras på vår balkong för förflyttning till annat läge vid behov. Å behov har vi. Det ska gudarna veta! Som de säljare vi är, men charmskola i bakfickan, fick vi också gratis-tips , både muntligen och i form av transport-emballage, på medtagande till eget hemland  av starkare vätskor. Visserligen gav hon oss en liten fin vink om att transport-emballaget hade plats även för en mindre mängd souvenireflaskor "om utifall att det skulle falla sig så att............". Jahapp, första oktober bär det iväg i alla fall. Fast innan dess väntas andra mindre resor, så som tältsemester någonstans i Sverige.............eller Norden.Kanske blir det tom en camping-turné med vårt Skafferi.Självklart annonserar vi ut turné-planen här i så fall, så att ni har möjlighet att träffa era favorit-kändisar "live".
 Vi kommer föresten hamna på filmduken under vår tält-semester. Anki, som är nära släkt med sin son, som snart är Sveriges största filmregissör,har bett oss förgylla hans kommande film.

Vi har självklart inte hjärta att tacka nej, även om vi, sedan blogg-starten, blivit allt mer överösta av diverse välgörenhets-uppdrag. Nä, ska sanningen fram, så är vi väldigt glada över denna enorma respons vi fått från kändisar runt om i landet. Särskilt med tanke på att kommentarerna från er blogg-läsare fortfartande lyser med sin frånvaro!

Filed under Allmänt | Kommentarer (2)


HåR På BrÖsTeT oCh SpEeDoS



Vi har bokat vår resa i dag fast det gick ganska vilt till, det uppstod en del blodvite. Varför skall det vara så svårt att bestämma sej? Måste det gå så långt att det blir blodiga sår det hade ju varit mycket enklare att bara vara eniga direkt. Nu var det ju inte jag som började blöda  utan Marie. hon var tvungen att uppsöka personal toaletten på resebyrån för att stoppa blodflödet.

Tillslut bestämde vi oss i alla fall för att resan skall bära av till Grekland. Vi hade tre krav hotellet skulle ligga centralt och nära stranden, vi skulle ha en balkong och det skulle sitta en grek med hår på bröstet och i speedos badbyxor och vänta på oss på balkongen. Annars hade vi inga speciella önskemål för övrigt.

Tjejen på resebyrån lovade att hon skulle skriva in alla våra önskemål i bokningen. Eftersom vi var hennes bästa och trevligaste kunder hon hade träffat någonsin så gav hon oss varsin strandväska. Hon förklarade att det var i den som vi skulle packa spriten i som vi beställde på planet, det var ju ett värdefullt tips. Tack det hade vi inte kommit på själva!

Nu gäller det bara för oss att hålla sams i fortsättningen annars kan det bli jobbigt att resa tillsammans en hel vecka, flyga tillsammans, dela lägenhet och umgås dag o natt en hel vecka. Jisses vad roligt vi skall ha, det kommer att bli livat det kan jag lova. Och Marie du har ju talets gåva så det skall ju inte bli några problem med grekerna eller hur? Anki ;)


KoM IgEn nU dÅ!



Hallå där varför är ni så blysamma? Vi vet ju att ni är inne och snokar i vårt skafferi! det syns tydligt på besöks statistiken varje gång ni öppnar vår skafferi dörr. Vågar ni inte lämna en kommentar eller komma med något så fega kan ni väl ändå inte vara? I vilket fall så är ni välkomna med vad som helst i utbyte mot att ni tar del av godsakerna i vårt skafferi.

Om ni inte vet det redan så är det inte bra att skåpsupa eller att gå och smygäta i skåpet det blir oftast följder av det till slut. Nej var inte blyga kom fram och visa er i rampljuset och skriv några rader om vad ni vill läsa om eller om vi  skall ändra vår attityd. Är vi för snälla eller kanske för fräcka? Om ni bara visste detta är bara början det kommer att hända grejer här. Vi har inte släppt loss riktigt ännu men snart.......! Anki :)





Filed under Allmänt | Kommentarer (0)


BeaUtiFuL DrEam



Jag vill ju inte vara sämre med informationen om våra dryckes tester. Vid ett tillfälle på en tjej fest där det serverades allehanda drycker och även en bål så blev det också konstiga reaktioner. Jag har funderat mycket över detta, tillslut fick jag veta att det var bålen med det underbara namnet " Beautiful dream". Tydligen så kan en del av de som dricker av den få konstiga reaktioner. Jag skall se om jag kan komma över det hemliga receptet någongång. Jag undrar vad den innehöll ?  ; ) Anki








Filed under Allmänt | Kommentarer (1)


dRYcKEs-tESt



Som delägare i detta skafferi ser jag det som min plikt att låta er ta del av resultaten från de dryckes-test som jag och min kära kollega regelbundet utför. Först ut är "REAL" som till en början tycks uppfylla kraven på den energi-dryck den säjs vara.
Det rycker i rumpmusklerna och man får lust att kasta av sig skorna för en barfota-dans.

      
Puss-behovet blir enormt och svårt att kontrollera.
   
Så långt är allt som det ska, men underbart är kort.
Den kraftiga energikicken rasar snabbt och man försätts i trans

        
för att till sist bli stel och orörlig som en pinne.

BETYG: På grund av sin kortvariga effekt  uppgår REAL:s  poäng endast till 2 promille.

// Marie

Filed under Allmänt | Kommentarer (0)


En sEx iG äNda?



Vad tycks tjejer kan detta vara något att klämma på? Eller föredrar ni något annat att klämma på? Skriv och berätta vad ni tänder på? Smaken är ju som baken delad eller hur?

Den här rumpan var så liten så jag fick be ägaren att puta med den lite så att det kunde bli en någorlunda bild i allafall
.

Efter den här kvällen så har vi varit på rumpjakt, det kommer så småningom att dyka upp fler kläm vänliga rumpor här. Håll till godo så länge med den här. :0) ops! Anki



SeX ChOcK Lad



Vi har varit på möhippa jag och Marie det blev en annorlunda kväll med tjejer i varierande åldrar och med olika förväntningar av kvällen. Flera var riktigt partysugna, medan andra bara ville ha mat, man kan faktiskt lämna skalmans matOsov klocka hemma.

Jag själv var dödstrött men så partysugen, fick lura med mej Marie för något roligt ville jag ha. Jag ville vara säker på att några tokigheter skulle hända så därför tog jag med Partypinglan givetvis. Vad skulle hända den här kvällen? Givetvis skulle Cissi överraskas och roas,  överraskad det blev hon när vi kidnappade henne. Och road hoppas jag att hon blev också? Blev du det Cissi?

Hon trodde att hon skulle prova klänning men det tänkte inte Vi. Nåja hon fick svidas om i scoutkläder och följa med lydigt. Nappflaskan fylldes under kvällen med allehanda drycker med olika smak och färg. Hennes stora uppgift innför kvällen var att sälja scoutmärken. Marie och jag ville ju bli riktigt tillfredsställa men det enda vi fick tag på var SEX choklad.

På tåget hem fann vi en man som skrev en bok, en författare alltså! Hans bok hette Maj 2009 där skrev han om människor han träffade, vilken tur han hade som träffade oss två salongs berusade tjejer i sina bästa år. Han kunde inte få bättre underlag för sin bok. Nåja vi skrämde honom väl för han klev av tåget innan oss och utan oss. Här kommer några foton jag tog under kvällen men inte det sista för det lånade jag på google.se :) Anki


Marie i en av hennes mest sexiga posèr.


Cissi med Nappflaska på tåget, kan vara fylld med alkohol!

Sex blev det inte den kvällen, men Marie fick ju åtminstone med sej Sex choklad jag fick inget!
 Och jag hade glömt att köpa batterier till mannen i byrån "Tusan också"! :) ANKI


Filed under Allmänt | Kommentarer (0)


VaRnInG fÖr TrEhJuLiNgAr OcH eN DeL aNnAt !!!



För ett tag sedan när jag och Marie var på vift så tog vi oss friheten att promenera i ett bostadsområde. Där fanns det en del annorlunda skyltar uppsatta utmed vår promenadväg. Hur de nu kunde veta att vi skulle gå just här är ju en gåta förstås?



Bild 1. Fattar jag det här rätt så gäller det att se upp för 30 åriga killar med bakåtvänd keps och även ryggsäck på ryggen. Dessa 30 åriga pojkbytingar kan tydligen korsa vår promenadväg. Och gissa om vi kolla för vem vill inte titta  på fina killar?



Bild 2. Där gäller det verkligen att se upp för här finns det enda trehjulings rallyt i västra Sverige och ingen av dem håller en hastighet under 30. Jisses med vilken fart det måste susa ned i backarna runt omkring oss. Det hade varit kul att delta i detta rally Marie vi anmäler oss nästa vår!



Nr 3 Sist men inte minst här var det en varning för alla män! För här cyklar det omkring en massa singel kvinnor och allihopa är under 30 nästan i allafall! Vi var ju där också 2 mogna kvinnor ett snäpp över 25! Men en gåta varför varning till alla män vi såg inte en enda!?

Fotona är tagna av mej och vem är jag? Anki +25 ;)
 



Filed under Allmänt | Kommentarer (0)


SmakAr DEt sÅ KOsTaR dET!



Alltså, nog för att vi är generösa, men nån måtta får det väl vara! Här har skafferiet stått vidöppet i en veckas tid och ni har roffat åt er som GRISAR
 av alla godsaker. Det är inte lönt att ni protesterar,för vi har koll på alla snyltgäster! Visst, vi räknar inte med att få något tillbaka. Det ska man aldrig göra, men nog tusan skulle det sitta fint  med ett TACK åtminstone. Lite respons i form av komentarer är väl inte lönt att önska sig..................nä, tusen, här gäller det att själv ta för sig av alla godsaker utanför skafferivärlden! Och allt gott vi kommer över stoppar vi efter att ha smakprovat det ner i hemliga lådan.För att få ta del av den så får ni allt be snällt. Och om ni mot förmodan får ta del av innehållet i hemliga lådan, så lita på att det kostar...........som det smakar. Å jag, äh, vi kan försäkra er om att det smakar MINST en kommentar/inlägg............från var och en av er. Inte kan ni väl , på fullaste allvar, mena att vi ska jobba helt gratis här i skafferiet???  //Marie

Filed under Allmänt | Kommentarer (2)


En RiKtiG GoDinG eLLeR HuR!



Den här goding träffade jag och Marie på Wallmans i Helsingborg en riktig heting får man säja! Hans helblommiga kostym är så het.Tänk att få med denna sexiga man hem en kväll och förföra honom. Ställ er i kö flickor för jag är först. Och om jag känner Marie rätt så får jag nog slåss för att få honom för mej själv. Nja vad fan vi delar ju på allt annat så det gör vi väl nu med.  Anki ; )
 


saX mANn EN äR gOD !



Apropå tidigare inlägg......................jag tror inte saxmannens avsikter är av ondo. Han bryr sig om oss kvinnor . Alla vet vi att män tjänar mer än kvinnor. Det är också vida kännt att vi kvinnor behöver besöka frissan oftare än männen. Att det kostar skjortan är väl inte heller obekant. Saxmannen  är en god man som vet att se till en kvinnas behov och ekonomi. Ingen annan erbjuder gratis klippning vad jag vet. Må hända att hans syfte är rent affärsmässigt i grund och botten dvs att han försöker locka kunder till sin nystartade frisörsalong. Jag fördömmer honom inte. Vägen dit gynnar ju trots allt kvinnorna och föresten, baktankar har vi väl alla!?           // MARIE

Filed under Allmänt | Kommentarer (1)


SaXmANneN kLiPpeR TiLL i GöTEborG.



Det är helt otroligt i Göteborg finns det en saxman som smyger på kvinnor och klipper av hårtussar på dem. Minst fem kvinnor har blivit klippta utan förvarning. Han är så fräck att han till och med gör det på bussen när de minst anar det.

En kvinna trodde att hon fastnat med håret bara när det luggade till men hon upptäckte senare att hon blivit klippt. 1997 var det fyra kvinnor som råkade ut för samma sak i Partille. Är det månne samma typ igen som är på gång?

Vad får han ut av detta? Samlar han till en peruk eller skall han sälja det som löshår, passa er tjejer nu när ni köper löshår. Eller är det något sexuellt i det han gör han kanske blir erotiskt upphetsad av att ta på kvinnohår.

Jag tycker att det är helt sjukt och elakt mot de utsatta kvinnorna. Jag själv är kort klippt och tänker fortsätta med det, för vem vill att en vilt främmande karl smyger på en och klipper till.  :( Anki



Filed under Allmänt | Kommentarer (0)


LäStE i TiDnInGEn i DaG!



Såg en insändare i en dagstidning idag som jag tyckte var bra. Den löd så här:

"Nu börjar den hemska årstiden för oss som jobbar i butik. Svettiga bara överkroppar på halvfeta gubbar. Ta på skjortan när ni besöker en butik!"

Eftersom jag själv jobbar i butik så vet jag precis hur det är, att se alla dessa halvnakna män som kommer in och handlar. Det är riktigt läskigt ibland! Men det finns även kvinnor i alla de sorter som kommer in i väldigt urringade linnen, så man ser buskar under armarna och hängande bröst utan bh som dinglar ned till naveln. Jag instämmer med med den person som skrev insändaren i tidningen, snälla klä på er eller åtminstone titta er i spegeln innan ni går ut och handlar.

Men man kanske skulle kunna göra ett undantag ibland eller vad tycker ni? Anki :)



Filed under Allmänt | Kommentarer (2)


diN mO biL Är eN baKtEriE bOmB !



Som om det inte räcker med svininfluensa å alla inskränkningar i livet som den innebär. Nu törs man inte använda mobilen längre. Den är smutsigare och mer bakteriefylld än en toalettsits, enl en ny studie. Min mobil, å din med så klart, är en bakteriebomb! Detonerar den så har vi snart en pandemi.Frågan är om vi kan förhindra det? Absolut! Svaret är "God hygien".Studien visar att drygt 30 % aldrig rengör sin telefon. Missköter vi våra kroppar på samma sätt? Nä, nog sjutton duschar vi varje dag. Älskar vi våra mobiler som vi älskar oss själva? Är dom en del av oss? Nå, då så, ta med mobilen i duschen och gör samtidigt en samhällsinsats! Då kan vi lugnt fortsätta använda mobilen i sängen, vilket 94 % av oss gör, och slippa lägga våra pengar på en dildo.De 92 % som använder den på offentliga platser behöver heller inte oroa sig för att bli sjuka. Dessutom är det definitivt  mer diskret att använda mobilen än dildon på en offentlig plats.Med god hygien finns det heller inga hinder för alla oss (87 %) som använder mobilen  i köket. Vispa på i kastrullerna, men glöm inte diska mobilen ordentligt efteråt. De 68 % som använder mobilen på toaletten tvivlar jag dock på om god hygien hjäper för att förhindra smitta. Inte är det heller varken lätt eller speciellt bekvämt att torka sig med mobilen i ändan när man har skitit.Disktrasan är nog bättre. Den går i alla fall att koka på spisen eller tvätta i tvättmaskinen efter användande!   / Marie

Filed under Allmänt | Kommentarer (2)


KöR Som EN KäR inG ? ?



Kör som en kärring vad menar dom? Hur kan man få sätta upp sådana här löpsedlar ute på stan och inte nog med detta så delas tidningen ut gratis också! Naturligtvis så är det ju en man som har skrivit i tidningen och vad vet han? Allvarligt hur kan en man veta hur en kärring kör? Har han provat? Nej det lär nog vara tryckfel i tidningen det skulle ha varit."Jag är man och tror att jag kör bättre än kärringar".
Anki :(


Som sagt med vår förvrängda syn på saker och ting!!

Filed under Allmänt | Kommentarer (2)


VäL Kom Men in I Ska F FErie T !



Nämen så roligt att just du har hittat dörren till vårt skafferi! Här kommer du finna nåt utöver det vanliga o ovanliga. Du som är finsmakare kommer att trivas som musen i kakburken. Som tack för att du får ta för dej av alla godsaker i skafferiet så vore det inte för mycket begärt att du betalar med en och annan kommentar.

Marie & Anki

           

Filed under Allmänt | Kommentarer (7)


Tillbaka till start

Rent mjöl i påsen?!

Nja, det är en tolkningsfråga.
I vårt skafferi kommer du finna
en lättsammare och annorlunda värld,än den verklighet vi lever
i nu. Med galna idéer och förvrängd syn på livet blir det så
mycket roligare, tycker vi.

Å vilka är vi då?
Marie & Anki, två kalaspuffar i sina bästa år, alltså < 40 men >50. Du finner oss på hyllan nedanför Götet.
knaseri -