VaRnInG fÖr TrEhJuLiNgAr OcH eN DeL aNnAt !!!



För ett tag sedan när jag och Marie var på vift så tog vi oss friheten att promenera i ett bostadsområde. Där fanns det en del annorlunda skyltar uppsatta utmed vår promenadväg. Hur de nu kunde veta att vi skulle gå just här är ju en gåta förstås?



Bild 1. Fattar jag det här rätt så gäller det att se upp för 30 åriga killar med bakåtvänd keps och även ryggsäck på ryggen. Dessa 30 åriga pojkbytingar kan tydligen korsa vår promenadväg. Och gissa om vi kolla för vem vill inte titta  på fina killar?



Bild 2. Där gäller det verkligen att se upp för här finns det enda trehjulings rallyt i västra Sverige och ingen av dem håller en hastighet under 30. Jisses med vilken fart det måste susa ned i backarna runt omkring oss. Det hade varit kul att delta i detta rally Marie vi anmäler oss nästa vår!



Nr 3 Sist men inte minst här var det en varning för alla män! För här cyklar det omkring en massa singel kvinnor och allihopa är under 30 nästan i allafall! Vi var ju där också 2 mogna kvinnor ett snäpp över 25! Men en gåta varför varning till alla män vi såg inte en enda!?

Fotona är tagna av mej och vem är jag? Anki +25 ;)
 



Filed under Allmänt | Kommentarer: Läs nedan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Kommentar:

Tillbaka till start

Rent mjöl i påsen?!

Nja, det är en tolkningsfråga.
I vårt skafferi kommer du finna
en lättsammare och annorlunda värld,än den verklighet vi lever
i nu. Med galna idéer och förvrängd syn på livet blir det så
mycket roligare, tycker vi.

Å vilka är vi då?
Marie & Anki, två kalaspuffar i sina bästa år, alltså < 40 men >50. Du finner oss på hyllan nedanför Götet.
knaseri -