uT i Vi DA värLD eN!



Ja, då var äntligen vår första tjänsteresa bokad, vilket ni redan fått förhandstips om vad jag kan se. Det vet ju alla som jobbar i skafferi-branschen och liknande branscher att det gäller att fylla förråden inför vintern. På resebyrån råddes vi att välja Kreta för vårt syfte. Där lär vi finna allt vi behöver. Sol å bad.Vätska av alla de slag. Äventyr högt å lågt, ute å inne, kors å tvärs, med å utan, samt ...........tja, vad vet jag. Vi lyckades förhandla oss till en egen grek som skulle placeras på vår balkong för förflyttning till annat läge vid behov. Å behov har vi. Det ska gudarna veta! Som de säljare vi är, men charmskola i bakfickan, fick vi också gratis-tips , både muntligen och i form av transport-emballage, på medtagande till eget hemland  av starkare vätskor. Visserligen gav hon oss en liten fin vink om att transport-emballaget hade plats även för en mindre mängd souvenireflaskor "om utifall att det skulle falla sig så att............". Jahapp, första oktober bär det iväg i alla fall. Fast innan dess väntas andra mindre resor, så som tältsemester någonstans i Sverige.............eller Norden.Kanske blir det tom en camping-turné med vårt Skafferi.Självklart annonserar vi ut turné-planen här i så fall, så att ni har möjlighet att träffa era favorit-kändisar "live".
 Vi kommer föresten hamna på filmduken under vår tält-semester. Anki, som är nära släkt med sin son, som snart är Sveriges största filmregissör,har bett oss förgylla hans kommande film.

Vi har självklart inte hjärta att tacka nej, även om vi, sedan blogg-starten, blivit allt mer överösta av diverse välgörenhets-uppdrag. Nä, ska sanningen fram, så är vi väldigt glada över denna enorma respons vi fått från kändisar runt om i landet. Särskilt med tanke på att kommentarerna från er blogg-läsare fortfartande lyser med sin frånvaro!

Filed under Allmänt | Kommentarer: Läs nedan


Kommentarer
Postat av: Anki

så sant så sant!

2009-05-25 @ 16:38:00
Postat av: Ulrika

Grekland, så underbart! Jag har varit på Kreta en gång och det var fantastiskt, skulle gärna åka dit igen.

Massor med kramar till er båda.

2009-05-25 @ 16:40:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Kommentar:

Tillbaka till start

Rent mjöl i påsen?!

Nja, det är en tolkningsfråga.
I vårt skafferi kommer du finna
en lättsammare och annorlunda värld,än den verklighet vi lever
i nu. Med galna idéer och förvrängd syn på livet blir det så
mycket roligare, tycker vi.

Å vilka är vi då?
Marie & Anki, två kalaspuffar i sina bästa år, alltså < 40 men >50. Du finner oss på hyllan nedanför Götet.
knaseri -