sÄnG kAmMaR reCEpt



I kväll blev vi tipsade om att "Heta linjen" är hetare än någonsin! Den är dessutom  sundare än på 80 talet. Ni vet det där med grönt är skönt. Vill du ha en rättika eller sparris i kåttefjunet eller kanske en skalad gurka  som nunnorna tar för sej i gurklandet när de knäböjer .Tycker du att det är för sunt ? Så kanske svamp i underlivet  passar dej bättre.Där kan du välja på portabello eller äkta skogschampinjoner. Är du lite äldre så kanske det passar bättre med lömsk flugsvamp. 

Vad du än väljer så glöm inte att presentera dej som ärtiga skidan som ger allt, eller heta Albertina som gärna stoppar upp en chili i bahilibusken! Det kan ju verkligen hetta till där i bland om man inte är berest. Apropå berest så glöm inte pengar till eventuella språngavgifter som kan stå dej dyrt! Oj nu står det, vad fan skall vi göra med ståndet?

Skall vi sälja grönsaker eller kan vi använda ståndet på något annat vis? Man får ju kanske passa på när det är resning på sockerbetan, men akta dej för sötsaker det kan bli hål i tänderna om du tar den i munnen! Men om du tar den  i kåttefjunet så kanske du kan neutralisera svamphärden. Alltså har väl sockerbetan en naturligare funktion än alla andra kemiska preparat! I sig själv kan den bli lite stark och därmed irriterande på slemhinnorna, men detta avhjälps dock lätt när så såsen flödar fritt.

Till detta delikata sängkammar-recept har vi använt:

300 g finnskuren sparris eller sneskuren rättika
150 g tvångsskalad gurka
450 g stampad portabello eller
325 g hackade sängschampinjoner som vuxit i skogen
175 g flugsvamp som plockats på lömsktället
100 g ärtiga väl vallade skidor
450 g hot bahili-chili utan atomkärnor
50 g sockerbeta från kreta, inte för liten (aja baja ingen tandpetare)
Sås efter behov.

Såsen tillredes med omsorg. Använd bara handkraft och inget annat. Ta väl vara på varenda droppe för att få den rätta satsen. Smörj in hela ståndet och din kväll blir fulländad.

      


Marie & Anki

Filed under Allmänt | Kommentarer: Läs nedan


Kommentarer
Postat av: Anki

Hoppsan nu har vi väl kanske trampat någon på tårna?

2009-06-28 @ 23:31:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Kommentar:

Tillbaka till start

Rent mjöl i påsen?!

Nja, det är en tolkningsfråga.
I vårt skafferi kommer du finna
en lättsammare och annorlunda värld,än den verklighet vi lever
i nu. Med galna idéer och förvrängd syn på livet blir det så
mycket roligare, tycker vi.

Å vilka är vi då?
Marie & Anki, två kalaspuffar i sina bästa år, alltså < 40 men >50. Du finner oss på hyllan nedanför Götet.
knaseri -